Gość Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 Witam!Pytanie moje nie jest zwiazane z identyfikacją....!Codzi mi o bagnet argentynski m1909..tz w jakich latach było on produkowany,i podczas ktorj z wojen był uzywany!Niestety nie ma ksiazki na temat bagnetow.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Dzieki...ja własnie mam taki produkcji Weyersberk Kirschbaum Solingen...drugie pytanie troszke zle sprecyzowałem,wiem,ze nie był uzywany w Europie podczas obu wojen swiatowych....chodziło mi o lata w jakich był produkowany,uzywany??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Marzec 2004 Share Napisano 15 Marzec 2004 Witam!Pytanie moje nie jest zwiazane z identyfikacją....!Codzi mi o bagnet argentynski m1909..tz w jakich latach było on produkowany,i podczas ktorj z wojen był uzywany!Niestety nie ma ksiazki na temat bagnetow.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.