matrix14xxx Napisano 4 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2012 WitamOstatniej niedzieli wiatr łeb chciał urwać ale w lesie było przyjemnie.Postanowiłemże okolice pierwszego fantu przeszukam systematycznie i dokładnie.Pierwsza wyskoczyła pięciofenigówka.Uznałem ten dołek za środek kwadratu o boku 5 metrów który wyryczyłem palikami i systematycznie ten kawałek polanki blisko dwie godziny czesałem.Na foto plon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 4 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Wychodziły same pruskie pięcio i dziesięciofenigówki.Wyszły także takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 4 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Mareczka była sygnałem do zakończenia zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 4 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2012 c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 4 Kwiecień 2012 Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Wychodzi ponad jedna moneta na m2. Chyba zbyt piękne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 4 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Prusaki leżały na powierzchni 1mx1m(zgubiona sakiewka?).Motylek i aluminiaki na skrajach kwadratu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.