camonsky Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Napisano 2 Kwiecień 2012 Witam,Mógłby mi ktoś powiedzieć z jakiego kraju jest ten pagon? Proszę tylko o identyfikację wspomnianego pagonu, wiem czym jest reszta. Pozdrawiam
velmont66 Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 na moje oko gosc sie pyta o zaznaczony na czerwono pagon...
średni Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Przepraszam,nie zauważyłem tego oznakowania.Czyli oko już nie to:)
camonsky Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Napisano 2 Kwiecień 2012 Witam,Mógłby mi ktoś powiedzieć z jakiego kraju jest ten pagon? Proszę tylko o identyfikację wspomnianego pagonu, wiem czym jest reszta. Pozdrawiam
maro20 Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 sądząc po barwie/jaskrawe kolory/ szukał bym w kierunku dawnych demoludów Słowacja, Rumunia?
Pytanie
camonsky
Witam,
Mógłby mi ktoś powiedzieć z jakiego kraju jest ten pagon? Proszę tylko o identyfikację wspomnianego pagonu, wiem czym jest reszta. Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.