Boer Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 Znana Miss.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 Bellanca Skyrocket J_300? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 Oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 Zadam rano..Dobranoc. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
husky1 Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 Nadwojciech -teraz nie mam co robic w nocy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 29 Kwiecień 2012 Share Napisano 29 Kwiecień 2012 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 29 Kwiecień 2012 Share Napisano 29 Kwiecień 2012 To jest maszyna którą wyprodukowała Monika Richardson :-D, czyli Richardson N-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 29 Kwiecień 2012 Share Napisano 29 Kwiecień 2012 Prawidłowo,zadajesz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 29 Kwiecień 2012 Share Napisano 29 Kwiecień 2012 Na dwóch pływakach i z dwoma skrzydłami. Co to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 29 Kwiecień 2012 Share Napisano 29 Kwiecień 2012 Aichi AB 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 30 Kwiecień 2012 Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Tak. Samolot zupełnie cywilny. Zadajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 30 Kwiecień 2012 Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Co prawda nie to nie powinienem zadawać ale Ten który znał odpowiedź był zbyt .... żeby odpowiedzieć więc Go wyręczyłem. :)Co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 30 Kwiecień 2012 Share Napisano 30 Kwiecień 2012 Oj tam oj tam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Maj 2012 Share Napisano 1 Maj 2012 Czy można prosić o inne zdjęcie tegoż samolotu?Tak by było ogon widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 1 Maj 2012 Share Napisano 1 Maj 2012 OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 2 Maj 2012 Autor Share Napisano 2 Maj 2012 Europejczyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 2 Maj 2012 Share Napisano 2 Maj 2012 Zapytam wprost. Jakiś sowiecki pomysł na latanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 2 Maj 2012 Share Napisano 2 Maj 2012 Soji,gumbi.Niet. :)Poddajecie się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 2 Maj 2012 Autor Share Napisano 2 Maj 2012 Jeszcze nie, już tylko ameryki, azja i australia pozostały. A mam nieodparte wrażenie, że gdzieś go już widziałem. Jutro pewno poprosimy o kolejne podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 2 Maj 2012 Share Napisano 2 Maj 2012 Nie myślałem że tyle problemów sprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 2 Maj 2012 Autor Share Napisano 2 Maj 2012 Kinner Sportwing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 2 Maj 2012 Share Napisano 2 Maj 2012 Prawie trafiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 2 Maj 2012 Autor Share Napisano 2 Maj 2012 Chyba mam dziada: amerykański Kinner Sportster z 1930 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 2 Maj 2012 Share Napisano 2 Maj 2012 Brawo,zostałeś królem polowania!Kinner Sportster K.Gratulacje.Pozostaje Ci tylko zadać następną. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 2 Maj 2012 Autor Share Napisano 2 Maj 2012 Mam wrażenie, że i owszem zdjęcie od ogona to wersja K, a pierwsze niekoniecznie.Dla odmiany cuś prostego bo w prasie nic ni ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.