tofi1987 Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Witam koledzy. Tak jak w temacie, wpisujemy nasze ulubione ustawienia. Pozdrawiam Ustawienia dla Trybu Dynamicznegoa)Sygnał wiodący-Poziom……….-Ton……….b)Wzmocnienie audio………..c)Maskowanie ………. Ustawienia ogólnea)Częstotliwość………b)Korekcja kamieni……….c)Dyskryminacja………d)Czułość……… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abbie Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 nie no !!!już Ci mówiłem jak się masz ustawić i gdzie iść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi1987 Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Weś człowieku goń!!!!!!!!!!!Przy.... się do mnie....Nie wnosisz nic do tematu to siedź cicho !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemo84 Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 zgadzam sie z kolegą tofi1987,i prozba do moderatora niech zablokuje tego abbie kim kolwiek on jest a jest chyba nikim skoro zasmieca temat!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemo84 Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 ostatni nabyłem optime i z tego co wyczytałem, to dys na 30,czuł..40, kor..kam..-10. a reszta to sam jestem ciekawy???jak ktos wie niech pisze!!pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi1987 Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Pemo84 - dzięki za poparcie,już mam dosyć tego typa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abbie Napisano 2 Kwiecień 2012 Share Napisano 2 Kwiecień 2012 piszesz, że masz mnie dość a pomyśl o tym, że ktoś inny może mieć dosyć Ciebie i Twoich idiotycznych pytań po raz kolejny wypisywanych w wątku o optimie lub argo....zachowujecie się jak najarane gimnazjalistki...jakie macie ustawienia koleżanki...wow !!! super !! ja mam takie a ty ? z ilu kopiesz monetki..? wow ale fajnie...ku..a m.ać co to ma być ?tak ciężko się wczytać w wątek w którym o ustawieniach było pisane kilka razy...??zamiast siedzieć w domu i pisać głupoty idź na pole i ucz się, testuj...totalna porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi1987 Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 ............................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemo84 Napisano 2 Kwiecień 2012 Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Totalną porazką to jestes ty i twoje teksty!!! po to jest to forum a zeby pytac, pytac pytac. wiec oszczec swojch tekstów, bo to sie mija z celem i zamiast rozmawiac o ustawieniach itp. to zamieniasz ten temat w chamską pyskowke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi1987 Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2012 Pemo84,nie daj się wciągnąć w te wywody z abbie bo ...... zresztą :)//Moje ustawienia to:sygnał wiodący 110wzmocnienie audio 20maskowanie 4dyskryminacja 35korekcja kam. -10 czułość tak 33-38Hm...widzę że dyskryminacje masz mniejszą 30",sam nie wiem czy zmniejszyć.Dużo \"śmieci\" kopiesz ??Maskowanie masz na poziomie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzeźnik Napisano 2 Kwiecień 2012 Share Napisano 2 Kwiecień 2012 tofik - maskowanie za wysoko dyskryminacja też, kamienie 0, czułość 44,45 i jedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi1987 Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2012 to na jakim poziomie polecasz ...maskowanie oraz dyskryminacje???I dlaczego kamienie na 0, pytałem producenta mówi że -10 będzie o.k// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzeźnik Napisano 3 Kwiecień 2012 Share Napisano 3 Kwiecień 2012 maskowanie 3 dyskryminacja 25-30, czułość max ale dopiero jak przerobisz sprzęt na v2.0 Kamienie 0 - ja od początku tak chodzę i jest ok. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebok24 Napisano 4 Kwiecień 2012 Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Ja idę na zaśmieconym lekko polu czułość 35 korekcja kamieni 0 dyskryminacja 17. sygnał wiodący 110 i kopie. A na polu niezaśmieconym gwoździami czułość na maxa. Monety wyskakują z 25cm bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gortad19 Napisano 4 Kwiecień 2012 Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Jakie fanty ci wychodzą w zakresie od tych 17 do 50 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L.A.U Napisano 8 Październik 2016 Share Napisano 8 Październik 2016 Moja Optimie sygnalizuje podkowę lub inne żelastwo podobnych rozmiarów jako kolor. Buczenie charakterystyczne dla żelastwa pojawia się po zejściu z dyskrymą w przedział 0-15.I tu pojawia się moje pytanie. Co mam ustawione nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.