wiktoro98 Napisano 30 Marzec 2012 Autor Share Napisano 30 Marzec 2012 Witam.Chciałbym się dowiedzieć jakie są ciekawe filmy,książki o wojnie na podkarpaciu.Szczególnie interesuje mnie pow.krośnieński i przełęcz dukielska.Pozdrawiam.W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizeh Napisano 1 Kwiecień 2012 Share Napisano 1 Kwiecień 2012 Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę i znajdziesz. http://odkrywca.pl/bitwa-o-przelecz-dukielska,549923.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiktoro98 Napisano 7 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Nic o filmach, książkach tam niema... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 7 Kwiecień 2012 Share Napisano 7 Kwiecień 2012 toś chyba wogóle nie czytał....tego wątku...a ja go tylko przeleciałem wzrokiem...co najmniej są podane dwie książki ,ale najlepiej na tacy pod nos.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.