Witam. Jakiś czas temu znalazłem łyżeczkę. Ostatnio sobie o niej przypomniałem i przegrzebałem neta i wychodzi na to że jest to Fraget o wzorze egipskim. Chciałbym się dowiedzieć czy jest oryginalna i ile warta.
Na allegro znalazłem tylko jedną aukcję zakończoną (35zł) i jedną trwającą i wydaje mi się to zbyt mało aby wycenić.
Łyżeczka waży 30,5g wymiar 14,2cm nie mogę odczytać pod lupą sygnatury/puncy (czy jak to się nazywa) ze względu na patynę/śniedź/zabrudzenia. Przy okazji chciałem zapytać z czego ta łyżeczka jest zrobiona. Mosiądz? Jak będzie trzeba to wrzucę gdzieś fotki w dużej rozdzielczości. Pozdrawiam
Pytanie
amator2012
Witam. Jakiś czas temu znalazłem łyżeczkę. Ostatnio sobie o niej przypomniałem i przegrzebałem neta i wychodzi na to że jest to Fraget o wzorze egipskim. Chciałbym się dowiedzieć czy jest oryginalna i ile warta.
Na allegro znalazłem tylko jedną aukcję zakończoną (35zł) i jedną trwającą i wydaje mi się to zbyt mało aby wycenić.
Łyżeczka waży 30,5g
wymiar 14,2cm
nie mogę odczytać pod lupą sygnatury/puncy (czy jak to się nazywa) ze względu na patynę/śniedź/zabrudzenia. Przy okazji chciałem zapytać z czego ta łyżeczka jest zrobiona. Mosiądz? Jak będzie trzeba to wrzucę gdzieś fotki w dużej rozdzielczości. Pozdrawiam
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.