kometes Napisano 26 Marzec 2012 Autor Napisano 26 Marzec 2012 Jako że poprzedni wątek zablokowany (chyba za duży już się zrobił)zakładam nowy i jednocześnie chcę się podzielić doświadczeniami.Posiadam dwie cewki, standardową 1000 i snajperkę 800. Sprzęt ten mam od października 2011.Najpierw czeszę dużą, potem małą. Zawsze daje to duże rezultaty bez względu na to jak dokładnie przeczeszę wcześniej dużą... mała zawsze coś jeszcze wygrzebie i nie odczuwam jakoś spadków zasięgu. Znajomy który miał pod koniec lat 90. ten sprzęt przez parę lat, mówi mi że skoro nastawiam się tylko na kolor, powinienem cały czas chodzić z małą cewką. Ciekaw jestem co inni na to.Ogólnie, wykrywacz dobrze sobie radzi wśród żelastwa i na śmietniskach, tylko trzeba trochę pobawić się ustawieniami. Zazwyczaj chodzę z Iron Mask On, ale często dzwoni na kolor czując zardzewiały żeloz, jednak po jakimś czasie da się łatwo odróżnić ten dźwięk od prawdziwego koloru. Wniosek - Iron Mask Always On.
krank Napisano 26 Marzec 2012 Napisano 26 Marzec 2012 Tutaj masz drugą część : http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=701408
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.