Pablo.wpl Napisano 24 Marzec 2012 Autor Napisano 24 Marzec 2012 Mam pytanie, po czym ona może być?Wiem tylko że mojego dziadka brat ją przywiózł w czasie wojny a był wojskowym.
ryjec Napisano 24 Marzec 2012 Napisano 24 Marzec 2012 a to nie na jakiś instrument muzyczny?a DALLI w googlach nic nie wyrzuciło?pozdroJM
saperfts Napisano 24 Marzec 2012 Napisano 24 Marzec 2012 wyskoczyla tylko jakas chemia proszki do prania czy cosinstrument muzyczny bym odrzucil ze wzgledu na te wywietrzniki.
Pablo.wpl Napisano 24 Marzec 2012 Autor Napisano 24 Marzec 2012 Mam pytanie, po czym ona może być?Wiem tylko że mojego dziadka brat ją przywiózł w czasie wojny a był wojskowym.
Pablo.wpl Napisano 25 Marzec 2012 Autor Napisano 25 Marzec 2012 dziadka brat był w kawalerii, wiem ze przywiózł ją i ją schował u nas, to jeszcze w wojne było, może w środku też coś było ale dostało nóg...... nie wiem
Hansdekawka Napisano 28 Marzec 2012 Napisano 28 Marzec 2012 http://www.wer-zu-wem.de/firma/dalli-werke.html
Pytanie
Pablo.wpl
Mam pytanie, po czym ona może być?
Wiem tylko że mojego dziadka brat ją przywiózł w czasie wojny
a był wojskowym.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.