max.p Napisano 21 Marzec 2012 Autor Napisano 21 Marzec 2012 Witam. Może dział powinien być identyfikacja, ale stwierdziłem że tu będzie bardziej pasował. Znalazłem taki oto montaż w internecie i tu pojawia się moje pytanie czy takowy był faktycznie stosowany przy mauserach ? Wiem że coś podobnego było stosowane przy g43,fg42 i stg44.
dect Napisano 21 Marzec 2012 Napisano 21 Marzec 2012 Poznowojenny montaz do mauserow, nie widzialem zadnej fotki zamontowanego na innej broni. Wklep w google 'Swept-Back style sniper mount' i poczytajPozdrawiam
max.p Napisano 24 Marzec 2012 Autor Napisano 24 Marzec 2012 Nie chodziło mi o identyczny montaż zamontowany na innej broni a o montaż o podobnej zasadzie działania :)(chociaż to i tak nie ma znaczenia ).Niestety w Polsce mało znana wersja jak widać bo stron w języku polskim brak (co prawda z tłumaczeniem można sobie poradzić ale jednak...) Nie miał by Pan dect może wymiarów tego cacka?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.