Skocz do zawartości

Tesoro Compadre z dyskryminacją ED180

bikemax771

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tą dyskryminacją ,z dyskryminacją ED180, która jest bardzo przydatna do poszukiwań przedmiotów o niskiej przewodności ,z góry dziękuję bikemax771
Napisano
Z czysto elektronicznego punktu widzenia jest to pewne ograniczenie zakresu dyskryminacji przy skrajnych wartościach rezystancji potencjometru. Będzie się to przejawiać tym, iż w punkcie minimalnym będzie rzeczywista zerowa" dyskryminacja, ale nie będzie to tryb all-metal (pseudostatyczny). Chodzi tu o to, że np. Omega 8000 na minimalnym zakresie odrzuca minimalne żelazo, więc nie jest to do końca prawdziwy" punkt zerowy dyskryminacji.

Pozdrawiam serdecznie, K.
Napisano
Nie ma to jak radzieckie wideo w tej sprawie - izuczajem diskriminatory" :D Ja i tak pomimo super dyskryminacji" wolę pozostać przy czymś, co ma lcd, bo szczerze mówiąc lubię kopać, ale nie za wiele...

Pozdrawiam, K.
Napisano
mi osobiście wyświetlacz przeszkadzał zawsze patrzy się na niego i traci czas i wzrok wytrzeszcza a wyświetlacz i tak się myli wolę na słuch ,fajnie że pokazują takie testy a nie jak u nas puste słowa nie którzy tylko piszą na forach bez jakichkolwiek dowodów jakie to są wykrywacze i co one potrafią

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie