Skocz do zawartości

C.SCOPE.1220xd

darek033

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam serdecznie posiadaczy tej oto wykrywki.Moje pytanie brzmi .Czy w trybie auto przy nowych bateriach i czułości skręconej na godz 9 może się wykrywka wzbudzać i tracić sygnał wiodący???? (bez przerwy musiałem resetować)Podpowiem co zaobserwowałem. Przy temperaturze niskiej mogłem czułość ustawić na godz 2(czerwone pole) jednak po ociepleniu zaczeła mi wykrywka szaleć.Sprawdzałem baterie to alkaiczne to akumulatorki bez zmian grunt też raz piasek raz ziemia.Proszę o radę lub adres do serwisanta.Pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Napisano
ProScan-polecam jezeli chodzi o problemy z wykrywką ale najpierw jasna rzecz kontakt. Jezeli chodzi o 1220 XD to moim zdaniem jest 100 lepszych wykrywaczy , wszystko kwestia ile zapłaciłeś i jakie masz wymagania. Ogólnie C-scope to przereklamowana firma, jej detektory np. 1220 xdp były dobre ale 15 lat temu, osobiscie miałem smętka , kanarka, nowego cs 1220 xd a teraz garrett gti 2500. Jezeli chodzi o zasięg w 1220xd to jak miałem kanarka i cs to było podobnie a kanarek kosztuje 850zł a nowy cs chyba 3 razy tyle.
To tylko moja opinia poparta doświadczeniem 2 letnim w terenie z detektorami wymienionymi powyżej.
Napisano
Dziękuje za podpowiedz,już dzwoniłem do proskana..A ja również miałem inne wykrywki (gtp 1350) nie ma nawet startu do c. scope 1220xd..Ale w tym wątku nie o to chodziło.Pozdrawiam i dziękuje....Zamykam temat...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie