ozzi Napisano 14 Marzec 2012 Autor Napisano 14 Marzec 2012 Witam serdecznie mam takie wykopalisko z dzisiejszego wieczoru i nie wiem co to jest :(. Wygląda jak pocisk z karabinu w samolocie ale nie wiem jak ktoś wie proszę o identyfikację.
ozzi Napisano 14 Marzec 2012 Autor Napisano 14 Marzec 2012 Witam serdecznie mam takie wykopalisko z dzisiejszego wieczoru i nie wiem co to jest :(. Wygląda jak pocisk z karabinu w samolocie ale nie wiem jak ktoś wie proszę o identyfikację.
seba2954 Napisano 14 Marzec 2012 Napisano 14 Marzec 2012 Pocisk 12,7mm od wkm albo dszk albo amerykański browning. Było na ten temat wiele dyskusji np. http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=699915#1386716pozdro
ozzi Napisano 14 Marzec 2012 Autor Napisano 14 Marzec 2012 Super dziękuje ewidentnie browning :) aż jestem szokowany że za domem dwa takie wykopałem :)
Pytanie
ozzi
Witam serdecznie mam takie wykopalisko z dzisiejszego wieczoru i nie wiem co to jest :(. Wygląda jak pocisk z karabinu w samolocie ale nie wiem jak ktoś wie proszę o identyfikację.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.