Skocz do zawartości

problem z Armand Prospector

Vantar

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Rider? dam radę to sam zrobić? nie ma sensu oddawać do elektryka? i kolory są takie same, więc mogę powalczyć sam? jak uważasz?
Napisano
Tak X to brak przewodu,jak się przyjrzysz to piny we wtyczce są ponumerowane,podłącz je tak samo i pamiętaj o ekranie .
Napisano
numery widziałem, więc dojdę, aż taki tępy nie jestem :)
Rider: ,, i pamietaj o ekranie - możesz sprostować?
armand: ,, widok od strony czoła od wtyczki " - czyli to jest widok, jeżeli odkręcę kabel, metalowa nakrętka spadnie, trzymam przewód do góry to jest widok na ten plastik, od góry tak?
Napisano
Vantar piszesz, że numerki widziałeś więc weź wtyczkę do łapki i przyjrzyj się jak są ponumerowane piny i dojdziesz do tego co oznacza widok od strony czoła wtyczki".
Przecież sam twierdzisz że nie jesteś taki tępy... zatem masz jeszcze jedną szansę :)
Napisano
Od strony czoła wtyczki czyli tam gdzie są numery pinów,a oplot ekranujący musi dotykać do obudowy wtyczki bo będą się cuda działy.
Napisano
a jak myślicie? czego winą może być to iż wykrywacz nie odnajduje, nie wykrywa metali? błąd elektryka przy lutowaniu kabelków?
Napisano

Przyjrzyj się na zdjęcie ten pojedyńczy drucik jest zlutowany z oplotem ekranującym i ma być przyciśnięty tym małym elementem wtyczki,czyli zmasowany,jak masz jakieś wątpliwości to wal.

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie