Skocz do zawartości
  • 0

dwa obrazy i porcelanowa figurka

szerszeń24

Pytanie

Napisano
Witam Szanowne Grono, proszę o pomoc w datowaniu ramy od obrazu, oraz może ktoś kojarzy nazwisko malarza. Co do obrazka (pamiątki) w ramie, proszę o jakieś informację na temat autentyczności.

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam Szanowne Grono, proszę o pomoc w datowaniu ramy od obrazu, oraz może ktoś kojarzy nazwisko malarza. Co do obrazka (pamiątki) w ramie, proszę o jakieś informację na temat autentyczności.
Napisano
Wir sollen auch unser Leben für die Brüder lassen: I my winniśmy oddać życie za braci" - Niemiecki plakat z czasow I Wojny Światowej. Plakat ten wraz z oznaczeniem ( ktorego mi jeszcze brakuje do kompletu) dostawala rodzina poległego żołnierza. datowany na 28.08. 1915
Za myvimu.com
Napisano
sonicsquad" dzięki za pomoc z obrazkiem. Wiem, że to nie jest miejsce na wycenę przedmiotów, ale chciałbym się dowiedzieć ile może być warty sam plakat bez ramy, bo chcę się go pozbyć. A także chciałbym poznać z ciekawości cenę obrazu nr1 z ramą, ale to już tylko z czystej ciekawości, bo i tak nie jest na sprzedaż.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie