therion38 Napisano 10 Marzec 2012 Autor Napisano 10 Marzec 2012 WitamJestem nowy więc prośba o łagodne potraktowanie:) Otóż przeglądajac Wasze znaleziska, czytaja opisy poczułem w sobie żyłkę odkrywcy, pomyslałem fajna forma spędzania wolnego czasu:) Aż tu nagle zonk...Wspaniałe prawo polskie , które może zrobić ze mnie kryminalistę...Po tym jak przeczytałem ustawy stwierdziłem ze chyba jakiś pan który to wymyślał miał iq na poziomie rozwielitki...po czym okazało się że w innych krajach zabawa z wykrywką jest legalna wrecz dostaje się nagrody...więc pytam WTF??Czy nie mozna wyjechac z jakąs petycją do jaśnie panujacych nam o zalegalizowanie takiej formy spędzania czasu??Przeciez gdybym coś znalazł chętni podzieliłbym się z muzeum aby inni mogli to oglądac...
woytas Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Witam nowego poszukiwacza i proponuję by poszukiwania rozpocząć od przeszukania naszego forum - właśnie w temacie poszukiwań.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.