tomek1491 Napisano 8 Marzec 2012 Autor Napisano 8 Marzec 2012 Witam!Od dawna już myślałem o poszukiwaniach skarbów" (nie zjeść mnie za takie sformułowanie). Dopiero teraz na poważnie poczytałem fora internetowe. Strasznie fascynuje mnie historia mojego regionu i nie tylko i fajnie byłoby się wybrać kiedyś w teren i znaleźć coś z zamierzchłych czasów. Tu nasuwa mi się kilka pytań.Jaki wykrywacz metalu do około 1000zł bylby najlepszy. Chodzi mi o coś co pozwoliloby mi znaleźć i monety, guziki oraz jakas militarke. Tylko prosze nie pisać, że za ta cene to albo monety albo militarka.Przewertowałem forum i widzę, że w tej cenie niektórzy maja sprzet i znajduja fajne rzeczy. Zastanawialem sie nad garrettem ace 250, fisherem f2. Moze ktos jeszcze ma cos do zaproponowania. Napiszcie dlatego wlasnie ten a nie inny. Chce zeby było łatwe w obsłudze i dosyć skuteczne na pola, lasy, łąki. Zależy mi głównie na zaspokajaniu głodu historycznego", nie na zarobkowym szukaniu". Drugie pytanko, co to znaczy, że wykrywacz się wzbudza?Pozdrawiam
woytas Napisano 8 Marzec 2012 Napisano 8 Marzec 2012 http://www.odkrywca.pl/wykrywacz-za-500-zlotych-1000-zlotych-2000-zlotych-,698386.html#698386
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.