Skocz do zawartości

Guzik?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie dysponuje aparatem fotograficznym więc pozwoliłem sobie wykorzystać zdjęcie jednego z użytkowników tego forum. Interesuje mnie przedmiot oznaczony na zdjęciu gdyż posiadam identyczny jego średnica to 17mm jego druga strona jest otwarta i nie wygląda na to aby kiedyś była zamknięta tak jakby dno zostało odcięte. Posiadam w kolekcji również dwie inne sztuki które różnią się wzorem na nich umieszczonym oraz kilka bez wzorów(gładkich) które dodatkowo nieznacznie różnią się również średnicą. Czy to naprawdę mogą być guziki czy też coś innego?

Napisano
na marginesie mały OT - Rosforek, czy strona

silversimon.piczo.com - czyli drugi link bangla ?

u mnie nie, jest komunikat :
This Page Is Under Construction

This page has been set to private by the member who created it. Only they can view this page."
Napisano
Powiem szczerze że miałem zapisany link odnośnie tych guzików i pozostałych cywilnych. Mam ten sam komunikat, niestety nie działa:< A miałem do opracowania swoje cywilne guziki:<
Napisano
Wielkie dzięki panowie. Bardzo ciekawe artykuły raz że w końcu wiem co to za fanty a dwa że jak jeszcze raz obejrzałem swoje znaleziska to okazało sie że spokojnie mogę zaliczyć do tego działu że tak powiem nietypowych guzików jeszcze kilka innych ze swojej kolekcji. Oby wszyscy tak chętnie dzielili się swoją wiedzą :-D Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc.
Napisano
...tyl nie zamkniety bo guziki te byly zalewane gipsem ktory nie przetrwal, raz udalo mi sie znalezc kompletny niestety gips po krotkim czasie sie posypal, na moim terenie to plaga, na kazdym polu sie znajdzie...pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie