Niemen Napisano 4 Marzec 2012 Autor Napisano 4 Marzec 2012 Witam. Nie wiem od jakiego kordzika ta rękojeść. Znaleziona w punkcie skupu. Kordzik był cały tylko pijaczek, który go przyniósł dzielił go na metale i przez to zniszczył. Ale i tak fajny fant. Nie wiem tylko do jakiej formacji go przylepić.
Niemen Napisano 4 Marzec 2012 Autor Napisano 4 Marzec 2012 Witam. Nie wiem od jakiego kordzika ta rękojeść. Znaleziona w punkcie skupu. Kordzik był cały tylko pijaczek, który go przyniósł dzielił go na metale i przez to zniszczył. Ale i tak fajny fant. Nie wiem tylko do jakiej formacji go przylepić.
Nadwojciech Napisano 4 Marzec 2012 Napisano 4 Marzec 2012 Od kordzika urzędników państwowych wzór 1938 jeśli głowy orłów skierowane są w jedną stronę jeśli są skierowane w przeciwne strony to od kordzika służby dyplomatycznej wzór 1938.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Nadwojciech 18:10 04-03-2012
Pytanie
Niemen
Witam. Nie wiem od jakiego kordzika ta rękojeść. Znaleziona w punkcie skupu. Kordzik był cały tylko pijaczek, który go przyniósł dzielił go na metale i przez to zniszczył. Ale i tak fajny fant. Nie wiem tylko do jakiej formacji go przylepić.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.