cichy23 Napisano 4 Marzec 2012 Autor Napisano 4 Marzec 2012 Wybieram sie w celu poszukiwania wszystkich bunkrow (podobno 15) w okolicy Woli Goryńskiej lub Sowich Gor. Czy ktos jest zainteresowany taka wycieczka? w grupie razniej
GzesioB Napisano 6 Marzec 2012 Napisano 6 Marzec 2012 Odezwij się bliżej wiosny.Albo weź gumowce.Teraz to tam dojedziesz ale ewentualnie czołgiem :-)
e-NDek Napisano 26 Marzec 2012 Napisano 26 Marzec 2012 http://forum.radom.pl/viewtopic.php?t=6843Cze !Znalazłem link, jeszcze działający na stronkę sprzed lat bodajże pięciu.Bodaj w połowie pierwszej strony są linki do map tamtych terenów.Ale niby tylko 6 albo siedem jest naniesionych.Zapewne te pięć lat poszerzyło wiedzę Tamtejszych" ?A prywatnie, to termin sowiogórski z Czymś Innym" mi się kojarzy. ;-)
Nimrod-PW Napisano 14 Kwiecień 2012 Napisano 14 Kwiecień 2012 Witam Byłem na tym terenie z 2-3 razy 2 lata temu znalazłem chyba o o ile dobrze pamiętam 4 bunkry, wyszło kilka łusek karabinowych. Trzeba się trochę nalatać, żeby wszystkie bunkry odnaleźć ale jakby co to jestem chętny na spacer po lesie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.