gregor2 Napisano 3 Marzec 2012 Autor Share Napisano 3 Marzec 2012 Są to pierwsze trafienia z pierwszego wypadu oczywiście są to te ciekawa fanty.Nie które z nich dam na identyfikacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 Gratki.Jak na pierwszy wypad to calkiem,calkiem.Ja za pierwszym razem trafilem jedna luseczke i szpadel zlamalem.Powodzenia zycze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor2 Napisano 3 Marzec 2012 Autor Share Napisano 3 Marzec 2012 Dzięki.Znalazłem jeszcze około 10 kg złomu.a chodziłem na dyskryminacji bo na allmetal nie dało się tyle tego tam jest a było to w szczerym polu tylko 2 oazy z resztkami zabudowań trafiłem tez składzik narzędzi stolarskich{młotki nuż siekiera cęgi i jakieś obicia a i jeszcze jedną łopatę płaską i sztychówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor2 Napisano 3 Marzec 2012 Autor Share Napisano 3 Marzec 2012 W tej łusce zagiętej po prawej stronie były resztki zapałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.