Wojciech115 Napisano 3 Marzec 2012 Autor Share Napisano 3 Marzec 2012 Witam. Od jakiegoś czasu mam (niestety) internet z limitem. I jak wygląda sprawa grania w Call of Duty 5 w sieci ? Szukałem trochę w googlach ale nie było wymienionego słowa o Cod5.Dzięki z góry za pomoc.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 3 Marzec 2012 Share Napisano 3 Marzec 2012 Wojtek, ja pomykam na DarkOrbit, limitu mam 14 gb w orange przy prędkości 7,2 Mb\\s. Miesięcznie zżera mi to około 5,5 - 6 gb także jest oki a giera jest mocno rozbudowna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech115 Napisano 3 Marzec 2012 Autor Share Napisano 3 Marzec 2012 szczurek a przy jakiej ilości graczy ? Bo ja mam net z play limit 12 gb, przy prędkości 2 Mb\\s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.