Skocz do zawartości

jaki wykrywacz?

nowy123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja na wyświetlacz patrzę dopiero gdy chce mieć pewność, wszystko zależy od głębokości i czy nie ma wokół innych np. żelaznych przedmiotów. Ja macham sondą nad przedmiotem powyżej 10 lub więcej razy nim zaczynam kopać.
  • Odpowiedzi 69
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Fajny dość a ja się pospieszyłem i 4.0 kupiłem :) A tak ap ropo jestem tez ciekawy czy ktoś już go ma i sprawdzał w terenie :)

Pozdrawiam
Napisano
Proxima ver.5,0 to to samo co ver.4,0
Tylko w 4,0 podłoczenie jest do wyświetlacza a w 5,0 kabelek od cewki jest podłoczony do puszki tak jak było w starszych wersjach
Dwoniłem do pana Arka Rutyny

Pozdrawiam
Napisano
witam dla monet 1 gr i 2 złote współczesne bedą mniejsze od XlL
przy najbardziej opcjonalnych nastawach proxima 1 gr w granicach 16 cm dwa złote ciut więcej możne 18 cm ? . Armand bedzie lepszy , a zdecydowanie pibije je delta na cewce 8 a cewka 11" to odskocznia o dodatkowe 2_3 cm
pozdrawiam .
Napisano
Nowy ja Proximę używam tak : Jesień lub przed jesienią w zimne już dni i zaraz po roztopach śnieżnych przed nadchodzącą wiosną chodzę po lasach każdy sezon Uzywając pracy statycznej i jednoczesnej.
A latem jak ciepło a w lasach pełno kleszczy i komarów przechodzę na łąki i pola wtedy chodzę na dynamiku.
Ustawienia zależą od ciebie, najpierw zbadaj sam sprzęt nie pytając nikogo a później sam dojdziesz do wszystkiego , zadając takie pytania to jak proszenie o pomoc instrukcji posunięcia własnej kobiety :D :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie