tomciuncio Napisano 29 Luty 2012 Autor Share Napisano 29 Luty 2012 Nie wiem czy śmiać się czy płakać ... ale raczej wywołuje uśmiech. Nawet kanarek załapał się do tego czegoś. :)http://www.youtube.com/watch?v=-HnDrQQI1sI&feature=relatedJeżeli macie więcej takich wydziwień zachęcam do wrzucania ich właśnie tu. Mam nadzieję, że uzbieramy ciekawą kolekcje.Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 29 Luty 2012 Autor Share Napisano 29 Luty 2012 Odkurzacz zdalnie sterowany z wykrywką... :D nie no brak mi słów. O ile się nie mylę są to ci sami autorzy co w poprzednim przypadku. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=gWn5FUyBpyM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 29 Luty 2012 Autor Share Napisano 29 Luty 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=_Q9jisAStZ0 Ciekawostka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 pierwsza konstrukcja o tyle co ciekawa to niezbyt praktyczna. mozna nadepnac na cewke. ale maja ludzie pomysl :D i badz tu czlowieku madry i kop ja niewiadomo ktory wykrywacz sygnal daje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 Zapewne wystarczy podłączyć wykrywki do panelu z diodami.Która dioda świeci- ten wykrywacz ma coś pod cewką.A poza tym każdy ma inny dźwięk:)PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 A te cewki nie będą się zakłócać na wzajem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 I niektórzy tu narzekają że Proxima za ciężka a gość już po 2 minutach ma dość. Do zestawu brakuje jeszcze ciągnika, koparki i murzyna do zasypywania dołków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 tez mam takie wrazenie. chyba ze grzebal cos przy elektronice , ale podejrzewam ze nie mialo by to wiekszego sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciuncio Napisano 29 Luty 2012 Autor Share Napisano 29 Luty 2012 Moim skromnym zdaniem jest to coś przekombinowane i tyle :) bo w zasadzie jedyne co mogło by to poprawić to niby większy obszar przeszukania terenu, ale jak widać dużym kosztem. Po za tym wątpię by ten cudak zdał egzamin. Jak dla mnie i tak ciekawszy jest 'odkurzacz' zdalnie sterowany z wykrywką :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 odkurzacz fajna sprawa , tylko nie na nasze poszukiwania , no chyba ze opcja zmiany zawieszenia i ogumowania wchodzi w gre. jednym slowem na polskie wykopki to trzeba zrobic z niego wszedolaza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 no ja :-))normalnie to jak georadar,ale to chyba na boisko się tylko nadaje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.