Skocz do zawartości

Pulsar4 vs Ace 150

Jelon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam , mam zamiar kupić wykrywacz w cenie do 650 zł , i powiem że bardziej jestem nastawiony na militaria a słyszałem że pulsar4 ma dużo lepsze osiągi na militaria niż Ace , bo w tej cenie nie kupie nic lepszego na militaria niż pulsar a niestety więcej pieniędzy nie mogę przeznaczyć i co teraz Ace 150 czy Pulsar ? Pozdrawiam
Napisano
Przy Pulsarze nakopiesz się gwoździ, ale znajdziesz głębsze militaria. Ace ma dyskryminację (nie będzie piszczał na gwoździe) ale za to jest płytszy. Za 650 zł można wyrwać HS-3 Smętek sprzęt nieporównywalnie lepszy od Pulsara na militaria.
Więcej informacji da Ci wyszukiwarka.
Napisano
Co w tej cenie dziwnego?
Nie dawno na all..... stały dwa i obydwa poszły poniżej 700 zł.I były w przyzwoitych stanach.
A jeszcze na długiej gwarancji,z dwiema cewkami i kilka razy w terenie za 800 z drobnymi.
Chyba że koledze chodzi o nówkę to chyba ok 900-950zł.
Napisano
jestem jednak nastawiony na pulasara czytałem że ktoś robił własne pomiary i 5 gr łapie z 18 cm a łuskę z 25-27 cm czy to jest możliwe?
Napisano
Jelon, najpierw określ co Ty rozumiesz pod pojęciem militarki, czy mniejsze lub większe żelastwo, czy może łuski, klamry, odznaki, guziki itp. Jeśli to drugie to kup lepiej Ace 150.
Napisano
powiem tak skoro prawdą jest to że pulsar łapie 5 gr z 18 cm a ace 150 z 25 max to pozdrawiam tych co dają 350 zł więcej o 7 cm.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie