horzak Napisano 6 Kwiecień 2012 Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Company of Heroes ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 6 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Dobra, bo widzę, że tak nie damy rady. Gra to Commandos 2. To teraz proszę o odpowiedzi ;)Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horzak Napisano 6 Kwiecień 2012 Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Kurcze grałem a zapomniałem o grze!W tej części : Zielony Beret, saper, szpieg, Natasha, snajper, nurek, kierowca i pies - o tych chodzi czy jeszcze nie?Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 6 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2012 W tej części : Zielony Beret, saper, szpieg, Natasha, snajper, nurek, kierowca i pies"Trafiłeś, na rysunku występują te podkreślone :)Zadajesz!Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horzak Napisano 6 Kwiecień 2012 Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Tytuł filmu.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 6 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Trochę zepsułeś - tytuł w nazwie obrazka :)Ale, żeby nie było... Szeregowiec Ryan"Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horzak Napisano 6 Kwiecień 2012 Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Zauważyłem jak już wstawiłem sorry .Ale zadajesz:)Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 6 Kwiecień 2012 Share Napisano 6 Kwiecień 2012 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=702611#1416438 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaz41 Napisano 7 Kwiecień 2012 Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Krychus dawaj coś, może świątecznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.