lysytyp Napisano 21 Luty 2012 Autor Napisano 21 Luty 2012 Witam wszystkich Koledzy jak wygląda sprawa przewozu wykrywacza samolotem do Norwegii i z powrotem do kraju .Szykuje się mały wypad i planuję zabrać sprzęt, ale nie wiem czy da rade bo lot mam z między lądowaniem w Kopenhadze.
winiu21 Napisano 21 Luty 2012 Napisano 21 Luty 2012 Witam nie wiem w sumie jak wyglada transport wykrywki samolotem do norwegi ale byłem na wakacjach w norwegi odwiedziłem tam kuzyna który juz tam troche mieszka i który mnie ta pasja zaraził. Też chodziłem z nim tam z wykrywka ale trzeba znac miejsca żeby móc przynajmniej łopate wbic do ziemi bo w większosci lasów same skały są pod nogami, polecał bym bardziej na plaże pochodzić, i tez zależy w jakiej części norwegi bd mieszkał ja byłem w oslo to tam nawet nie masz po co brać wykrywki.
torba5 Napisano 21 Luty 2012 Napisano 21 Luty 2012 nie ma problemu tylko nie do podręcznego ,a czemu na głównym
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.