Skocz do zawartości

garett euroace 350 czy armand dominator 2

adamiec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam a ja robię spokojnie salto w powietrzu nie ma problemu.Jak nie dociera do ciebie to że napisałem że łapie w powietrzu puszkę z 60 cm adopiero zrobie testy w terenie żeby sprawdzić jak jest zasięg w glebie to ok. Nie wiem dlaczego wysyłasz uśmiechy zobacz ile testów jest na yoyube robionych w powietrzu Tesoro rutusy Garety Minelaby tam im wysyłaj uśmiechy.Napisałem o zasięgu dla ludzi któży chcą znać zasięgi nawet te w powietrzu Prospectora 2. Kupiłem Prospectora 2 z powodu żeby sprawdzić jakie ma zasięgi i jak się spisuje w terenie , czytałem wiele ayaków na Armanda i kupiłem wykrywacz żeby sam przetestować go czy faktycznie jest dobry czy zły w przeciwieństwie do wielu co atakują a nie mają pojecia o armandach więc nie mów mi że nie mam Armanda i nie mów mi że nie znam się na wykrywaczach bo miałem ich około 20 a teraz mam np trzy wykrywacze i 9 cewek do nich jak nie wierzysz wyśle fotke prospektora i dodam film , nie przejmuje się botami którzy tylko krytykują polskie firmy .
Napisano
Witam!

Wiem ze ten temat byl juz poruszany ale niewiem jaki wykrywacz wybrac do 1000zL.z wykrywką chce chodzic po ruinach zamku itp, mialem juz kupywac fishera f2 ale powstrzymałem się od zakupu ,bo pomyslałem ze znajde wykrywke na wiekszy zasieg...

prosze o doradzenie!!!!!!!!!!!
Napisano
Obszerny, niezależny test wykrywaczy metali Armand, głównie Dominatora 2 i Prospectora w powietrzu i w gruncie, został opublikowany w czasopiśmie poszukiwawczym Odkrywca", nr 7/2010.
Podanego Odkrywcę można zakupić wysyłkowo, dzwoniąc do redakcji. Ameryka" została odkryta prawie 2 lata temu.
Napisano
PUMA śmieszą mnie testy powietrzne niezależnie od tego czy dotyczą Minelaba czy też Armanda. Test powietrzny dla detektora, którego normalnym ośrodkiem pracy jest grunt (taki czy inny) to tak jak sprawdzać możliwości kanoe czy kajaka wyczynowego na trawie. Propagowanie tego typu rzeczy jest na prawdę śmieszne i męczące. Sprawa jest prosta i trzeba to zrozumieć. Nie zmienia to oczywiście faktu, że detektor w zależności od rodzaju gruntu będzie miał ten zasięg i możliwości identyfikacji... powiedzmy: rozmaite. Dlatego najlepszym testem i reklamą dla danego detektora jest popularność wśród użytkowników, będąca konsekwencją jego parametrów, umożliwiających szukanie ciekawych rzeczy, a nie jakiś śmieci typu kłódka czy ajzol od siewnika wywalone z PGRu.
Ale ja cały czekam na bliskie spotkania z tym, przysłowiowym, zadowolonym użytkownikiem tego sprzętu. I nie piszę tego złośliwie. Nie jestem osobą niereformowalną - jak widzę, że coś jest dobre, to nie będę się upierał, że jest złe. Jak zobaczę tłumy zadowolonych, to przecież nie będę się upierał.
Powiedzmy, że masowe wychwalanie sprzętu też na mnie zazwyczaj działa. W każdym razie jak widzę dwa, trzy byty na forum, których wypowiedzi stylistycznie i emocjonalnie pachną mi kolejnymi inkarnacjami jakiegoś użytkownika, to nie za bardzo jestem skłonny dawać wiarę - i do tego w połączeniu z moimi ulubionymi estami powietrznymi".

Pozdroofki

IdeL
Napisano
Sharky, w dzisiejszych czasach ceny już raczej nie spadają, a wręcz rosną w zastraszającym tempie, zobacz niektóre ceny modeli zagranicznych.

A co do reszty, no cóż niektórzy nie lubią dużych zmian. Po co zmieniać dobre konstrukcje? Żeby potem podnosić cenę o kilkaset złotych?
Napisano
Kolego Idel, testy robione są w powietrzu, bo wtedy są powtarzalne. Każdy grunt ma inne właściwości i nie porównasz wtedy danych modeli. Tylko testy w powietrzu realnie pozwalają porównać możliwości wykrywaczy. Koniec, kropka.
Napisano
Co testów w powietrzu, to oczywista sprawa inaczej nie ma możliwości porównania zasięgów.
Skoro niektórzy nie lubią zmian, to w jakim celu wypuszczać nowe produkty jeżeli nic nie wnoszą, pozostać przy danym modelu na produkcji i już, a nowe wyroby pozostawić bardziej zainteresowanym użytkownikom.
Napisano
Tak, w zasadzie na tym się to tylko kończy więc masz rację, bo osobiście nie znam osoby która kupuje auto czy wykrywacz pod względem design`u.
Napisano
Już się w sumie zagłębiamy w psychologiczne meandry, ale podejrzewam, że tak z 50% ludzi kupuje to co im się podoba, a później patrzą na funkcje. Oczywiście nigdy tego pewnie nie przyznają, nawet przed samym sobą.
  • 5 months later...
Napisano
Jak ja lubię te wojny armandowcy vs reszta świata i rozpaczliwe próby ratowania wizerunku armanda.

Od samej dysputy odcinam się, bo jest głupia jak cię nie mogę, ale pragnę rzucić banałem, że dobry wykrywacz to nie tylko, a wręcz przede wszystkim, zasięg.
Napisano
A ja nie lubię prowokatorów wzniecających bezzasadne kłótnie wokół badziewia. To chyba jakaś forma reklamy pomysłu Dody, bo sam nie wiem jak to traktować.

IdeL
Napisano
Nuuu, ja też. To po co odgrzewasz tego kotleta, który nota bene do najstrawniejszych nie należy, co?
Bądź konsekwentny, tak?

Zdraw

IdeL
Napisano
Święte słowa Sylwku. A co do kąsających osobników (którzy np. zastanawiają się czemu na forum dyskusyjnym się dyskutuje), to się nie przejmuj.

Jako bardzo nieliczny w tym wątku piszesz sensownie (fakt, że żywiołowo), a nie nabijasz tylko puste posty.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie