komiksior Napisano 20 Luty 2012 Autor Share Napisano 20 Luty 2012 witamProszę o pomoc zidentyfikowanie pojazdu.Znalazłem w pamiętniku dziadka kiedy po wyjsciu z syberii i wcieleniu Go do PSZ-u jego pierwszym samochodem był jakiś komar , dziadek służył w 10 Kompanii Zaopatrywania w 1 dywizji pancernej. wszystkie pozostałe sprzety mechaniczne na których jeździł opisał dokładnie i znalazłem wszystkie lecz tego jednego nie mogę,a jego lakoniczne zdanie brzmi moim pierwszym samochodem był comar pisany przez c może się mu coś pomyliło? Prosze o pomocpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupo55 Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 może Dziadek miał na myśli samochód Commer. np.taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komiksior Napisano 21 Luty 2012 Autor Share Napisano 21 Luty 2012 całkiem możliwewielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.