Skocz do zawartości

Szok w Grecji. Uzbrojeni w kałasznikowy złodzieje skradli z muzeum w Olimpii ...

sigis3

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego Voucur niestety musze odniesc sie do Twojego postu gdyz jak zwykle nie dotyczy on jedynie tematu a oceny mojej osoby i sposobu mego myslenia ,polemiki na forum ....
Oczywiscie nie popieram zbieraczy pocisków,bomb lotniczych ,granatów,min i innych wybuchowych cudów wojennych" w domku tworzących sobie takie prywatne muzeum i nigdy nie bede tego popierac czy ci sie to podoba czy nie-mam prawo do takiej opinii i zdania a te zdanie mam prawo przedstawiac na ogólnodostepnym forum jesli tylko stosuje sie do zasad regulaminu.W przeciwienstwie do Ciebie i twoich kolesi od bomb" staram sie nie oceniac osoby po poscie i jego opini bo tak jak i ja ma prawo do wyrazenia swojej ,czesto skrajnie odmiennej i nic mi do tego....gorzej jak pisze bzdury lub odnosi sie do osoby a nie do temtu postu lub wcale nie pisze na temat:)
Ciekawym tez jest Twoje twierdzenie ze niby napisalem cos o errorystycznych atakach" to juz zupelnie rozbawilo mnie do łez ,bo to kolejna glupawa nadinterpretacja moich postów.
Wyrocznią nie jestem i nigdy takich postaw nie kreowalem a jak pisalem kiedys FORUM to taka istota ze kazdy ma prawo wypowiedziec wlasne zdanie na jakis temat nie ublizając nikomu i kierując sie obiektywizmem polemizując merytorycznie a nie nadinterpretowac czyjes wypowiedzi i dopowiadac lub wciskac nie moje slowa w moją gębe starając sie ze mnie zrobic idiotę jak zrobil to kolega CzarnyPoznan co wczesniej udowodnilem:)-przez co sam wyszedl na niepowaznego dyskutanta:)

A tak juz calkiem serio jesli juz jestemy przeniesieni na Hyde Park to koledze CzarnyPoznan polecam lekture z linku ponizej bo robi strasznie kłujące po oczach orty:)
Link ponizej to podziekowanie za merytoryczną" polemikę :)
http://dyktanda.info/index.php?strona=zasady-ortografii&nrf=8

Ciekawe, czy teraz każdy wątek, który odbiegnie trochę od głównego tematu wyląduje w Hyde Parku? Pojemny to będzie dział, oj pojemny. A może to tylko taki akurat humor któregoś moda? No cóż, huius regio eius religio".

Oczywiscie nie popieram zbieraczy pocisków,bomb lotniczych ,granatów,min i innych "wybuchowych cudów wojennych w domku tworzących sobie takie prywatne muzeum i nigdy nie bede tego popierac (...)" dalsze la bla bla" pominę - tylko zamieszczę taki link:

http://www.ecra.info/start.php

Na szczęście ludzie grupujący się na całym świecie w tym (i nie tylko w tym) stowarzyszeniu mają głęboko w nosie twoją opinię o ombiarzach", tak samo jak i ja mam ją głęboko w nosie - z mojej strony koniec tematu :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie