mikross Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Kolego Voucur niestety musze odniesc sie do Twojego postu gdyz jak zwykle nie dotyczy on jedynie tematu a oceny mojej osoby i sposobu mego myslenia ,polemiki na forum ....Oczywiscie nie popieram zbieraczy pocisków,bomb lotniczych ,granatów,min i innych wybuchowych cudów wojennych" w domku tworzących sobie takie prywatne muzeum i nigdy nie bede tego popierac czy ci sie to podoba czy nie-mam prawo do takiej opinii i zdania a te zdanie mam prawo przedstawiac na ogólnodostepnym forum jesli tylko stosuje sie do zasad regulaminu.W przeciwienstwie do Ciebie i twoich kolesi od bomb" staram sie nie oceniac osoby po poscie i jego opini bo tak jak i ja ma prawo do wyrazenia swojej ,czesto skrajnie odmiennej i nic mi do tego....gorzej jak pisze bzdury lub odnosi sie do osoby a nie do temtu postu lub wcale nie pisze na temat:)Ciekawym tez jest Twoje twierdzenie ze niby napisalem cos o errorystycznych atakach" to juz zupelnie rozbawilo mnie do łez ,bo to kolejna glupawa nadinterpretacja moich postów.Wyrocznią nie jestem i nigdy takich postaw nie kreowalem a jak pisalem kiedys FORUM to taka istota ze kazdy ma prawo wypowiedziec wlasne zdanie na jakis temat nie ublizając nikomu i kierując sie obiektywizmem polemizując merytorycznie a nie nadinterpretowac czyjes wypowiedzi i dopowiadac lub wciskac nie moje slowa w moją gębe starając sie ze mnie zrobic idiotę jak zrobil to kolega CzarnyPoznan co wczesniej udowodnilem:)-przez co sam wyszedl na niepowaznego dyskutanta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikross Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 A tak juz calkiem serio jesli juz jestemy przeniesieni na Hyde Park to koledze CzarnyPoznan polecam lekture z linku ponizej bo robi strasznie kłujące po oczach orty:)Link ponizej to podziekowanie za merytoryczną" polemikę :)http://dyktanda.info/index.php?strona=zasady-ortografii&nrf=8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 20 Luty 2012 Autor Share Napisano 20 Luty 2012 Ciekawe, czy teraz każdy wątek, który odbiegnie trochę od głównego tematu wyląduje w Hyde Parku? Pojemny to będzie dział, oj pojemny. A może to tylko taki akurat humor któregoś moda? No cóż, huius regio eius religio". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikross Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Szkoda tematu ,bo interesujący ,ale cóż ....kiedy grupa bombiarzy" atakuje mnie juz nie po raz pierwszy na forum ....trzeba sie ratowac aby zachowac twarz-przepraszam jesli zawiniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voucur Napisano 21 Luty 2012 Share Napisano 21 Luty 2012 Oczywiscie nie popieram zbieraczy pocisków,bomb lotniczych ,granatów,min i innych "wybuchowych cudów wojennych w domku tworzących sobie takie prywatne muzeum i nigdy nie bede tego popierac (...)" dalsze la bla bla" pominę - tylko zamieszczę taki link:http://www.ecra.info/start.phpNa szczęście ludzie grupujący się na całym świecie w tym (i nie tylko w tym) stowarzyszeniu mają głęboko w nosie twoją opinię o ombiarzach", tak samo jak i ja mam ją głęboko w nosie - z mojej strony koniec tematu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.