Skocz do zawartości

Poszukiwania na strzelnicy.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! Nie wiem czy wątek dobry na główne, jeżeli nie to przepraszam i proszę o przerzucenie do odpowiedniego działu.

Mam pytanie odnośnie poszukiwań na strzelnicy, czy ktoś podejmował się takowych? Jeżeli tak, to prosił bym o podzielenie się informacjami związanymi z tematem, oraz co ciekawego trafiliście, prócz łusek, pocisków etc.
Mianowicie, nie daleko mnie jest stara opuszczona strzelnica w lesie. Prze wojną oraz w jej trakcie służyła żołnierzom niemieckim do strzelania z broni krótkiej i długiej, po wojnie naszym wojakom do późnych lat '90tych. Zakładam, że pewnie będzie tam masa śmiecia po naszych, jak i łuski i pociski a to drugie w ogóle mnie nie interesuje. Zastanawia mnie czy można w takim miejscu trafić jakieś odznaczenia strzeleckie, wpinki itp. Najlepiej sprawdzić samemu, ale pytam z ciekawości, czy ktoś może już robił podobny temat.

Pozdrawiam.
Napisano
Jesli strzelnica jest w niedalekiej odległosci od poniemieckich koszar-to bardzo czesto w jej okolicy trafic mozna na fajne koszarowe smietniczki...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie