gregorioo Napisano 15 Luty 2012 Autor Share Napisano 15 Luty 2012 Historia którą wczoraj usłyszałem od 63 letniej kobiety, na dodatek od mojej sąsiadki:) ona i jej rodzina mieszkali kiedyś w lesie niedaleko, teraz mieszka tam jej siostra, ale jak powiedziałem że pokopałbym trochę złotniaków pożydowskich śmiejąc się, ona wzięła to na poważnie i powiedziała idz do lasu niedaleko naszego domu jest akacja, tam szukaj:) myślę sobie ok. ona mówi ze tam pomordowani żydzi leżą. babcia wspominała że Niemcy kiedyś mordowali tam żydów, ale jakoś nie brałem tego na poważnie. mówi że jak miała ze 12 lat i żył jej ojciec, stary cygan. to w nocy ktoś zapukał do ich okna, wszyscy się zerwali, wstał jej ojciec i poszedł do drzwi, otworzył a tam stało 2 żydów całkiem nago, genitalia zakrywali dłońmi i mówią do jej ojca: my przyszliśmy po nasze garnitury, bo nam zimno, tam leżymy, i jeden z nich pokazał palcem na rosnącą kilka metrów od domu akacje, jej ojciec roześmiał się i powiedział ze nie ma żadnych garniturów i kazał iść do sąsiadów, nagle zerwał się wiatr a ci żydzi poszli w las oddalając się od domu, mówi że widziała ich przez okno i bardzo się przestraszyła, nigdy później sytuacja się nie powtórzyła. ale powiedziała że mogę tam iść do jej rodzinki i poszukać przy tej akacji, może coś się znajdzie, ja się roześmiałem i powiedziałem że mam tylko jeden garnitur, ale na pewno tam nie pójdę:) wierze, albo i nie wierze, ale nie chce się przekonać czy to duchy czy ktoś jaja sobie robi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 15 Luty 2012 Share Napisano 15 Luty 2012 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=432137#1308584 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 15 Luty 2012 Share Napisano 15 Luty 2012 Jak to ferdziu mówi-Są na świecie rzeczy, które się fizjologom nie śniły". A tak na serio to wszystko możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorioo Napisano 15 Luty 2012 Autor Share Napisano 15 Luty 2012 Wyobraź sobie że w biały dzień chodzę z kanarkiem po polach, lasach, nie wiele jest rzeczy które są w stanie mnie przestraszyć, bo kawał chłopa jestem:) ale jak zacząłem kopać w jednym lasku to srałem ze strachu:) ciągle czułem chłód, ciarki na plecach i to uczucie jakby Cię ktoś obserwował. nie uciekałem robiłem swoje dalej, ale miejsce przerażające. Czułem że nie powinno mnie tam być. Fantów ZERO!!! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.