torba5 Napisano 16 Luty 2012 Napisano 16 Luty 2012 Ryb było do cholery a gotowalo sie na wodzie z Soliny
torba5 Napisano 16 Luty 2012 Napisano 16 Luty 2012 obozowisko gdzieś na dziko nic sie wtedy nie płaciło
pajda Napisano 16 Luty 2012 Napisano 16 Luty 2012 Panowie jestem pełen podziwu. Oglądając te zdjęcia zapominam co jest za oknem (czytaj-śnieg, śnieg i jeszcze więcej śniegu). Z chęcią wybrałbym się w Biesy,aczkolwiek pół Polski musiałbym pokonać...niestety
links 77 Napisano 16 Luty 2012 Napisano 16 Luty 2012 Super te fotki czarno-białe mają klimat (ale teraz poszła technologia do przodu co nie?).Jak tak sobie człowiek patrzy to przypomina mi się kawałek KSU pt.Moje Bieszczady".Ja kawałeczek drogi mam ale może kiedyś się wybiorę pozdrawiam.
torba5 Napisano 16 Luty 2012 Napisano 16 Luty 2012 będzie więcej tylko czasu mało do skanowania a i zdjęć myślałem że mam więcej porozchodziło sie po ludziach z latami, teraz muszę to wszystko zebrać do kupy ale zima straszna więc zajęcie jakieś jest ,a co do odległości to i Białystok z nami jeździ a to 550 km jest
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.