Ostatnio coś takiego wyciągnąłem po dziadku ze strychu." Nie chodzi mi tu raczej o identyfikacje, a o pomoc w odnalezieniu tego oddziału i kiedy taki papier dawali? Po końcu wojny? Szukałem na internecie, ale informacji o wojskowej jednostce 51846 nie znalazłem.Może ktoś posiada taki sam dokument w całości? Dzięki za pomoc.
Proszę zapoznaj się z Regulaminem forum i poprawnie tytułuj wątki, i przepisz następnym razem co jest na kartce lub daj wyraźne foto. Przy obecnym możemy się jedynie domyślać o co chodzi.
Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 22:54 08-02-2012
Pytanie
MłodyPolska
Ostatnio coś takiego wyciągnąłem po dziadku ze strychu."
Nie chodzi mi tu raczej o identyfikacje, a o pomoc w odnalezieniu tego oddziału i kiedy taki papier dawali? Po końcu wojny? Szukałem na internecie, ale informacji o wojskowej jednostce 51846 nie znalazłem.Może ktoś posiada taki sam dokument w całości?
Dzięki za pomoc.
Proszę zapoznaj się z Regulaminem forum i poprawnie tytułuj wątki, i przepisz następnym razem co jest na kartce lub daj wyraźne foto. Przy obecnym możemy się jedynie domyślać o co chodzi.
Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Swiety82 22:54 08-02-2012
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.