Skocz do zawartości

Uchwyt na magnes neodymowy

bartek6776

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.
Jestem posiadaczem magnesu neodymowego 70-30, i mam problem bo nie wiem jaki uchwyt będzie najlepszy. Jeśli macie jakieś propozycje, piszczie.
Napisano
Witam.

Rodzaj obudowy w dużej mierze zależy od tego skąd będziesz łowił" fanty. Jeżeli zamierzasz rzucać z brzegu to najlepsza będzie obudowa z bocznym uchwytem. Natomiast jeżeli z łódki czy mostu lepiej sprawdzi się z uchwytem górnym. Jeśli szukasz solidnej i sprawdzonej obudowy to przejżyj na allegro ofertę człowieka o nicku Qbass_85. Robi obudowy od lat i wielu poszukiwaczy je sobie chwali. A solidna obudowa to podstawa bo w innym przypaku łatwo można zgubić magnes.

Pozdrawiam.
Napisano
ten co ja mam jest dobry jak się rzuca z brzegu a jeśli chodzi o łowienie z łódki,mostów itp to lepszy uchwyt będzie taki od góry:) taka moja opinia pzdr
Napisano
Sidzok ta linka, którą masz to polipropylenowa i jest ona chyba najlepsza, jeżeli chodzi o linę do magnesów. Jest bardzo mocna, nie chłonie wody i nie tonie. 8mm w zupełności wystarczy (można holować auto). Do obudowy zawiązać porządny węzeł żeglarski i można łowić" bez obawy o zerwanie magnesu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie