gumbi Napisano 4 Marzec 2012 Autor Share Napisano 4 Marzec 2012 Raczej nieźle szukam i kojarzę - zerknij na kolegów, którzy pomagają w identyfikacji - przy nich jestem o taki ." malutki.Może taki da chwilę zajęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 L.W.F. H OWL służąący w US Army Air Services. Samolot z roku 1920 :)Witam wszystkich wieczorkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterN Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 To ja tu sobie żyły wypruwam, żeby znaleźć ten samolocik w necie,a sonicsquad już pozamiatał :) Witam i gratuluję znajomości tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 Witam. Czekamy na potwierdzenie od Gumbiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 4 Marzec 2012 Autor Share Napisano 4 Marzec 2012 Więc potwierdzam. Zadajesz.PS. jutro założę nowy wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 :) Taka akietnica"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 Antonow 72? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 No jacha - jak mawiają dzieciaki u mnie na dzielnicy.... Zadajesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 De Bruyne Snark? De Bruyne DB-2 Snark był brytyjski doświadczalny cztero-osobowy jednopłatowiec zaprojektowany przez N. De Bruyne i zbudowany przez Aero Research Limited ust ARL) w Cambridgeshire... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 Prosiłbym o usuniecie tego postu i poprzedniego dubla :D Moja wina :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 Twój ruch. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 Może kolorowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 4 Marzec 2012 Autor Share Napisano 4 Marzec 2012 Czyżby Vultee A35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 nieeeeeee :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 4 Marzec 2012 Autor Share Napisano 4 Marzec 2012 Ano w sieci znajdują się też zdjęcia źle podpisane. Już wiem, że to Vultee BT-13 / SNV Valiant z roku 1939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 Tsza ksionszkom wieżyć a nie internetom" jak mawiają ludzie starsi... Zadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 4 Marzec 2012 Autor Share Napisano 4 Marzec 2012 Tja, ale mieszkamy w pokoiku, a nie bibliotece i niestety oprócz skromnego zbioru bibuły trza się posiłkować jenternetem.A tego znajdziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 Czyżby scalaria Staudacher S600 z za kółkiem" jego właściciel Richard Steiner>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 4 Marzec 2012 Autor Share Napisano 4 Marzec 2012 Qrcze, nawet 10 min nie da się spuścić z oka bo zaraz trzeba potwierdzać. Więc kara po twojej stronie i zadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 Za karę taki :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 4 Marzec 2012 Autor Share Napisano 4 Marzec 2012 Przyjmuję. I odpowiadam Percival Jet Provost prototyp 1/3/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 4 Marzec 2012 Autor Share Napisano 4 Marzec 2012 Ja już nie wiem co zadawać. Może odszukanie tego da Ci satysfakcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 4 Marzec 2012 Share Napisano 4 Marzec 2012 Ten Levy-Lepen Type z 300 konnym silnikiem Renault? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 4 Marzec 2012 Autor Share Napisano 4 Marzec 2012 Levy-Lepen Type R = Ci zjadło. Zadajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.