azala Napisano 1 Luty 2012 Autor Napisano 1 Luty 2012 proszę o opinie użytkowników.Wiem że to made in china i mutacja md ale ten model wyróżnia się 3 trybami pracy i inną konstrukcją cewkiCzy warto za 200 zł ?Proszę o nie porównywanie do Jabla i rady o AceNie chcem zmieniać generalnej opinii o md ale chciałbym dowiedzieć się o tym konkretnym modelu więcej.Może warty zainteresowania...?
krank Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 W rzeczywistości to tak jak byś się tymi 200zł podtarł :) http://odkrywca.pl/gc-1013-ktos-uzywa,647815.html
sidzok Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 jak wyżej:) myślę, że na odkrywcy nikt ci go nie poleci! pzdr
macbaton Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 To był mój pierwszy sprzęt i o mało co nie zraziłem się do poszukań. Szkoda czasu, kasy i nerwów. Wierzę, że czasem nawet 200zł to dużo kasy, ale naprawdę nie rób tego! Trudno, poczekaj jeszcze trochę, dołóż i kup używanego Garretta chociaż 150, lub Teknetics Alfa, na początek. Wtedy będzie frajda a nie frustracja. Pozdrawiam
maxim026 Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 mhhhhhhhh czy warto , napwno warto wydać te 200zł ale nie na to, na wszystko ,lizaki , blanta , piwo, onuce, saperka Ale nie na tooooooo......
talgo Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 co najwyżej można go kupić za 20 zł i przerobić na kreta :))
witas03 Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 Witam. Miałem gC 1023.Polecam go wszystkim tym którzy lubią dużo kopać:)Widzi wszystko głównie gwoździe, kapselki, puszki, dekielki i wiele, wiele więcej. Znajduje wszystko to czego nie szukamy. Zostaw sobie te 200 zł i ciesz się nimi, bo wykrywacze GC szczęścia ci nie dadzą. Pozdro.
azala Napisano 1 Luty 2012 Autor Napisano 1 Luty 2012 bardzo dziękuję wszystkim Kolegom za wskazówki.szczególnie Koledze krank za trafne i obrazowe uzasadnienie :)to mnie otrząsło i zapominam o tym pomyśle :)bo szukałem czegoś na mokry, błotnisty teren i tanioswoją drogą to przeglądając ofertę md-ków na innych rynkachzdumiony byłem tak szeroką gamą modeli.Może są porządne ale do nas nie trafiają bo były by w takiej samej cenie jak z polskich stajnitak czy tak dzięki ! pozdrawiam wszystkich i ostrzmy szpadelki formatujmy akubo od wtorku mrozy zaczynają odchodzić...:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.