topus1 Napisano 26 Styczeń 2012 Autor Napisano 26 Styczeń 2012 Witam.Posiadam oto taki aparat zapłonowy,tylko nie wiem od czego on jestposiada on tylko taki znak widoczny na zdjęciu.
topus1 Napisano 27 Styczeń 2012 Autor Napisano 27 Styczeń 2012 Nie jest to reduktor .Interesuje mnie ten znak tj. sześcian a w nim literki AT. Poza tym daje jeszcze dalsze foty.
marcin iż 49 Napisano 27 Styczeń 2012 Napisano 27 Styczeń 2012 Troche słabo widać.Ile jest krzywek" na krzywce? To jakaś 6 czy 8 ? Jak dla mnie to lata 80. Sprawdź bicia na młoteczku i kowadełku,tam znajdziesz jakieś informacje.Możesz też odkręcić całą górną laszke" i dobrać się do kondensatora,ale mógł być już wymieniany.Co do tego loga to jest na podciśnieniowym przyśpieszaczu.Po nim niekoniecznie dojdziesz co to był za silnik.Pozdrawiam.
topus1 Napisano 26 Styczeń 2012 Autor Napisano 26 Styczeń 2012 Witam.Posiadam oto taki aparat zapłonowy,tylko nie wiem od czego on jestposiada on tylko taki znak widoczny na zdjęciu.
Pytanie
topus1
Witam.
Posiadam oto taki aparat zapłonowy,
tylko nie wiem od czego on jest
posiada on tylko taki znak widoczny na zdjęciu.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.