HIWI Napisano 25 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2012 Witam!Szukam osób chętnych do stworzenia grupy rekonstrukcji historycznej na terenie Skarżyska-Kamiennej lub okolic. pozdrawiam HIWI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 Poszukaj kontaktu do chłopaków z Kampfruppe Skarżysko".http://www.google.pl/search?q=kampfgruppe+Skar%C5%BCysko&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 lub poszukaj dla siebie np na dobroni.pl grupy z okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peiper Napisano 27 Styczeń 2012 Share Napisano 27 Styczeń 2012 A może warto by podać informacje na temat profilu nowo planowanej GRH - np. okres historyczny, jaka stronę/strony konflikty będa odtwarzane.Co prawda nick sporo mówi, ale im więcej informacji tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HIWI Napisano 27 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2012 Witam ,interesuje mnie założenie z kimś (bo samemu cięzko) dwóch stron :*niemieckiej :kozaków dońskich ,ogółem odziałów pomocniczych wh*polskiej : partyzantów,powstańców warszawskich 1943 ;) pozdrawiam HIWI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HIWI Napisano 27 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2012 przepraszam powstancow warszawskich 1944(żle nacisnołem klawisz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Styczeń 2012 Share Napisano 27 Styczeń 2012 Co do hiwisów" w tych rejonach, to polecam Turk./Aserb. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.