HUBERTS Napisano 22 Styczeń 2012 Napisano 22 Styczeń 2012 Miałem podobny przypadek,też zostalem okradziony,zdjęcia,numery seryje pomogły Policji wyhaczyć dziada,fanty wypłyneły po półtora roku w necie.Nie można po prostu machnąć ręką.Dzięki życzliwości ludzi i policji odzyskalem 90% skradzionych rzeczy.
wino39 Napisano 22 Styczeń 2012 Napisano 22 Styczeń 2012 Fotki tego sprzętu bardzo by się przydały. Rozsiałem info po wielu forach, i wiele było zapytań właśnie o foty.PZdr
aro75 Napisano 23 Styczeń 2012 Napisano 23 Styczeń 2012 Mnie tylko zastanawia jedna rzecz w co to zapakowali na Tira ?i nikt nic nie widział i nie słyszał ?Mam nadzieję że kolega odzyska wszystko .Pozdrawiam
talgo Napisano 23 Styczeń 2012 Napisano 23 Styczeń 2012 Ty się nie dziw znajomy pod łodzią buduje chałupę cały dzień zapieprzała koparka aby wkopać przydomową oczyszczalnie ściekówcholerstwo wielkie jak pół domu na wieczór wszytko porobione zakopane przychodzi rano a oczyszczalnia odkopana i ukradzionaa wokoło inne chałupki nikt nic nie widziałto jest skok stuleciaPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 16:57 26-01-2012
aro75 Napisano 23 Styczeń 2012 Napisano 23 Styczeń 2012 Słyszałem że kradną okna zaraz po wstawieniu, grzejniki z nowych domów ale z ta oczyszczalnią to mistrzostwo świata
Gąsienica Napisano 26 Styczeń 2012 Napisano 26 Styczeń 2012 Znam ten ból.Mnie zawineli z 10 lat temu Zundappa KS 600 i Zundappa pod ramowego Z300 z nietypowym rzadkim zbiornikiem,tylko dwa takie w Polsce.Do dzisiaj ani słychu ani widu.Współczuję człowiekowi którego zresztą znam,porządny chłop.Mam nadzieję że odzyska przynajmniej część rzeczy.I jeszcze jedno tu już któryś z kolegów wspomniał,ważne żeby mieć zdjęcia dokładne swoich sprzętów i znać numery ram itp.Na pohybel parszywym złodziejom!
saperfts Napisano 27 Styczeń 2012 Autor Napisano 27 Styczeń 2012 czescza dzien lub 2 powinienen dostac maila ze zdjęciami lub wogole jakimiś informacjami dokladniejszymi , jak tylko cos dostane wrzuce na forumpozdro
talgo Napisano 27 Styczeń 2012 Napisano 27 Styczeń 2012 Czyli puki co nic się w sprawie nie ruszyłotym bardziej że nie była to akcja zenków spod sklepu tylko na tyle sprzętu ktoś go obserwował od dłuższego czasu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.