Lonewolf Napisano 12 Styczeń 2012 Autor Napisano 12 Styczeń 2012 Zacznę od tego, że sporo czasu spędziłem przeglądając forum sprzętu. Po przeczytaniu wielu tematów postów opini stwierdzam, że ciężko cos wybrać i znaleźć. Wątki na temat wykrywaczy nie zawsze idą w kierunku który mnie interesują. Mi brakuje tutaj takiego prostego FAQ-poradnika spinającego podstawowe informacje dotyczące najpopularniejszych wykrywaczy. Np ACE 150/250 zasadniczo kolor słabo militarka HS-3 militarka - słabo kolor wykrywacz X uniwersalny ale bardziej w kierunku militarki mniej kolor i na odwrót oraz przedziały cenowe. Zadnego takiego zestawienie nie znalazłem a owym" ułatwiło by to szukanie juz konkretnych opinii na temat konkretnego wykrywacza, zamiast dziesiątek tematów na temat wykrywacz do 1000 na kolor. Jak byc cos sie takiego znalazło znacznie by ułatwiło sprawę i nie irytowało stare wygi ze znowu to samo pytanie i kolejny raz link do wyszukiwarki tematów. To taki mały offtopic w ramach wprowadzenia. Jak już pisałem analizując forum i poszukując wykrywacza dla mnie stwierdziłem, że PROxima była by dobra na to czego zamierzam poszukiwać czyli jakieś 75% militaria 25% kolor, jednak te proporcje mogą się zmienić mniej wiecej do 50/50%. Moje pytanie takie: czy po pierwsze wykrywacz dobrze dobrany do zakresu poszukiwań? Jeśli tak/nie to jaki był by proponowany jak alternatywa w cenie proximy.
zbyniek Napisano 12 Styczeń 2012 Napisano 12 Styczeń 2012 Dużo powiedzieć o sprzęcie nie mogę - a nawet mało mogę:) bo jestem w trakcie rozpracowywania proxy. Jedynie co stwierdzić można - wielu to powtarza, że w tym przedziale cenowym proxa nie ma konkurenta, chociażby ze względu na opcje, jakie oferuje rutus w swoich wykrywaczach. Przyznam, że po pierwszym wypadzie jestem trochę zdziwiony/zszokowany ilością sygnałów, które dotarły do mojego ucha:) mam nadzieję, że dalej od domostw trochę się uspokoi.
Lonewolf Napisano 13 Styczeń 2012 Autor Napisano 13 Styczeń 2012 Ponawiam pytanieCzy PROxima była by dobra na to czego zamierzam poszukiwać tj: 75% militaria 25% kolor, jednak te proporcje mogą się zmienić mniej wiecej do 50/50%? Czy po pierwsze wykrywacz dobrze dobrany do zakresu poszukiwań? Jeśli tak/nie to jaki był by proponowany jak alternatywa w cenie proximy.
dzieci3 Napisano 14 Styczeń 2012 Napisano 14 Styczeń 2012 Z mojej strony poleciłbym używany Whites 6000 di pro SL.Starszy technologicznie ,ale jeśli chodzi o zasięg to zdecydowanie polecam.Pzdr.
melich Napisano 14 Styczeń 2012 Napisano 14 Styczeń 2012 A jeśli chcesz ulżyć swojej ręcę to kup młodszego brata 6000 di pro sl" czyli White's xl pro", mam go od dwóch lat, na militarkę wybitny, na kolor bardzo dobry.Pozdrawiam
Lonewolf Napisano 14 Styczeń 2012 Autor Napisano 14 Styczeń 2012 White's xl pro trochę archaiczny wygląd.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.