adrian950 Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2012 WitajcieZakupiłem na alledrogo Kopie klamry z alpakii chciałbym żeby wyglądała dobrze wśród oryginalnych klamer. A że nie mam kasy aby wydać 800 zł na klamrę, to kupiłem kopieZnacie jakieś przepisy aby dodać jej parę lat ?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 8 Styczeń 2012 Share Napisano 8 Styczeń 2012 Wg mnie,nie jest możliwym aby podróba wyglądała dobrze wśród oryginałów,przynajmniej z bliska.To tak jakbyś pomiędzy dwa nowe Mercedesy wstawił ruską ,,damkę,, -to nie może dobrze wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 8 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2012 Masz rację karabin, ale to jest rozwiązanie tymczasowe a poprostu jak chodzi mi o to by z daleka jakoś wyglądała Z bliska to wiadomo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 8 Styczeń 2012 Share Napisano 8 Styczeń 2012 Spryskaj delikatnie czarnym lakierem w spraju i natychmiast przaetrzyj szmatką. Zostanie czarne tylko w zagłebieniach co wyglada jak patyna. Inna metoda to ponosić kilka miesięcy aby samoistnie nabrała używanego stanu. Wiem że łysi takie noszą nieprzejmując sie niczym.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 8 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2012 Heheh :) Mój Tata kiedyś dobrze znał Łysych" Kumple ze szkolnej ławki... Tyle że skonczyli w pudle za zabójstwoDziekuję za podpowiedzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.