małrer Napisano 16 Luty 2012 Share Napisano 16 Luty 2012 Witam serdecznie.Chodziłem w tamtych regionach Nowogrodu trochę przez, ostatnie 2 latka nawet intensywnie.Jest wiele miejsc niby przechodzonych ale i tak zawsze coś ciekawego wyjdzie.Sporo znajdek z tego regionu,obozowych i kombinatu jeszcze można znależć;)Pracuję w jednostce wojskowej i co nieco obiło mi się o uszy na temat VERWERT-CHEMIE GmbH Cristianstadt.Ale to na wiosenny wypad w teren.pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidlubsko Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 Witam pojawiła się najpiękniejsza z Czarnych Aniołów - koleżanka - blackangels . To jest nasz wielki skarb w stowarzyszeniu , nie tylko śliczna dziewczyna , ale też uczestniczka wszystkich naszych najtrudniejszych wypraw . Małrer , dziekuje za odzew :) mam nadzieję , że spotkamy się w terenie już niedługo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidlubsko Napisano 13 Marzec 2012 Share Napisano 13 Marzec 2012 Witam , miałem okazję , wyruszyć w teren z kolegą Scope 5 . I nie fanty były najważniejsze , tylko fakt , że facet jest na medal . pozdrawiam serdecznie Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinn87 Napisano 16 Luty 2015 Share Napisano 16 Luty 2015 Chętnie z kimś pojadę na wykopki samemu to lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 17 Luty 2015 Share Napisano 17 Luty 2015 No na Nowogrodzie na razie lipa ścigają ze straży leśnej ale w inny teren w bliskiej przyszłości chętnie pozdrawiam:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinn87 Napisano 24 Luty 2015 Share Napisano 24 Luty 2015 ktos chętny na wypad na wykopki, okolice gubin fajne miejsce znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Kwiatkowski Napisano 25 Luty 2015 Share Napisano 25 Luty 2015 Marcin89, będę przejazdem w Krośnie za tydzień. Można gdzies wyskoczyć. Zgadamy się na priv. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
estwick Napisano 28 Czerwiec 2015 Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Kopie ktoś jeszcze w krośnie Odr-z -gubin pisać do mnie na priv.Jestem z okolic KO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 9 Lipiec 2015 Share Napisano 9 Lipiec 2015 siema kopie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.