Jablo666 Napisano 28 Grudzień 2011 Autor Napisano 28 Grudzień 2011 fragment silnika z widocznym 1 zaworem i miejscem na drugi, z czego mógł pochodzić? zawór duży aż 56mm inne wymiary mogę podać, ale jest to tylko fragment całości i niewiele pomogą.
Jablo666 Napisano 29 Grudzień 2011 Autor Napisano 29 Grudzień 2011 Nie to jest zawór kiedyś mogło wyglądać to mniej więcej tak. ten ze zdjęcia jest z ursusa i jest współczesny, a ja szukam czegoś z czasów 2 wojny bo element został rozerwany czymś i na pewno jest stary.
Jablo666 Napisano 28 Grudzień 2011 Autor Napisano 28 Grudzień 2011 fragment silnika z widocznym 1 zaworem i miejscem na drugi, z czego mógł pochodzić? zawór duży aż 56mm inne wymiary mogę podać, ale jest to tylko fragment całości i niewiele pomogą.
Pytanie
Jablo666
fragment silnika z widocznym 1 zaworem i miejscem na drugi, z czego mógł pochodzić? zawór duży aż 56mm inne wymiary mogę podać, ale jest to tylko fragment całości i niewiele pomogą.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.