gero Napisano 24 Grudzień 2011 Autor Napisano 24 Grudzień 2011 Witam.Wlasnie dobiega konca moj pierwszy sezon wykopkow i musze przyznac ze mimo braku czasu,sporadycznych wypadow w teren i wykrywacza ktory nie ma zbyt duzego powarzania (aczkolwiek bardzo milo mnie zaskoczyl) jestem zadowolony z tego co uadalo mi sie zebrac.Teraz gdy przyszly swieta jest troche czasu wiec postaram sie wrzucic troche fotek moich znajdek.Z gory przepraszam za maly chaos i brak chronologii.
gero Napisano 24 Grudzień 2011 Autor Napisano 24 Grudzień 2011 Zaczne od konca czyli od ostatniego wypadu (20.12.2011),pogoda dopisala wiec w domu nie szlo wysiedziec.
gero Napisano 24 Grudzień 2011 Autor Napisano 24 Grudzień 2011 A teraz od poczatku czyli zaczynamy przygode (marzec).
gero Napisano 24 Grudzień 2011 Autor Napisano 24 Grudzień 2011 Pierwsza i jak na razie jedyna skrytka.
gero Napisano 24 Grudzień 2011 Autor Napisano 24 Grudzień 2011 Trzy kwietniowe wypady w rejon niemieckich stanowisk obronnych na obrzezach Festun Posen".
gero Napisano 24 Grudzień 2011 Autor Napisano 24 Grudzień 2011 A to berlo zalegalo zaraz pod warstwa sciolki i omal bym sobie zebow nie wybil potykajac sie o nie.Po wiazance epitetow uhonorowalem je nalezytej glebokosci dolkiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.