wons Napisano 23 Grudzień 2011 Autor Napisano 23 Grudzień 2011 witam, jakoś nigdy nie szło mi odszyfrowywanie niemieckich bić z nieśmiertelników :( więc zwracam się z prośbą do kogoś bieglejszego o odczytanie bić pozdr.s.4.S.BAT.L.A.E.A.I.46. 280 A
wons Napisano 23 Grudzień 2011 Autor Napisano 23 Grudzień 2011 witam, jakoś nigdy nie szło mi odszyfrowywanie niemieckich bić z nieśmiertelników :( więc zwracam się z prośbą do kogoś bieglejszego o odczytanie bić pozdr.s.4.S.BAT.L.A.E.A.I.46. 280 A
rs77 Napisano 23 Grudzień 2011 Napisano 23 Grudzień 2011 BAT. batterieL.A.E.A leichte artillerie ersatz abteilungI./46 rzymska jedynka lamane na 46chyba to:http://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Gliederungen/ArtErsAbt/ArtErsAbt46-R.htmDie Abteilung wurde mit zwei Abteilungen aufgestellt. Die I. leichte Artillerie-Ersatz-Abteilung (bespannt) 46 wurde am 28. August 1939 in Eger, im Wehrkreis XIII, aufgestellt. Am 22. Januar 1940 wurde die Abteilung in Artillerie-Ersatz-Abteilung 114 umbenannt.
Pytanie
wons
witam, jakoś nigdy nie szło mi odszyfrowywanie niemieckich bić z nieśmiertelników :( więc zwracam się z prośbą do kogoś bieglejszego o odczytanie bić
pozdr.s.
4.S.BAT.L.A.E.A.I.46.
280
A
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.