Dagamas Napisano 19 Grudzień 2011 Autor Napisano 19 Grudzień 2011 Mam parę pytań. Czy wykrywacz warto kupić ? Czy jest to wykrywacz do poszukiwania monet itp., czy większych rzeczy takich jak : depozyty, słoiki itp. ? Proszę o opinię, z góry dziękuję. Dagamas.
prymek7 Napisano 20 Grudzień 2011 Napisano 20 Grudzień 2011 Jeśli ma to być pierwszy wykrywacz to wybór ten chyba nie będzie zbyt szczęśliwy, na początek to chyba wykrywacz prosty i przyjemny może Ace 250 może Tesoro Cibola, wszystko zależy od tego co oczekujesz od wykrywacza, szukaj wykrywacza popularnego który ma wielu użytkowników co często jest wyznacznikiem jego bardzo dobrych walorów użytkowych , tak XS to wykrywacz na monety i to bardzo dobry - choć jasne że możesz nim znaleźć coś większego. W internecie znajdziesz masę wiadomościJeśli chcesz kupić wykrywacz:- przeczytaj 1000 postów o nim- przeglądnij 100 filmików na Youtube ( zwróć uwagę czy audio i szybkość ci odpowiada)- przeczytaj 100 testów- zapytaj użytkowników - (pytając również jak długo nim pracują , jak często , co kopią , w jakich terenach kopią itd )a potem przemyśl wszystko i podejmij decyzję
Dagamas Napisano 20 Grudzień 2011 Autor Napisano 20 Grudzień 2011 Już posiadam wykrywacz, jest to White's classic sl III, jakby nie to, że jest ulepszony przez Johna Alena, to bym go nie kupił, ale na prawdę ma kopa. Na początku chciałem zakupić garretta ace 250, ale moim zdaniem to taka zabawka, kupić na święta itp. i jeszcze ten kolor... I dzięki za odpowiedź !
prymek7 Napisano 23 Grudzień 2011 Napisano 23 Grudzień 2011 hmm... Ja bym tak nisko ACE-a nie oceniał, to bardzo dobry wykrywacz i na 100% nie jest to zabawka, znam osoby o wieloletnim stażu które go używają, zresztą poczytaj fora internetowe - czy 1000 zadowolonych użytkowników może się mylić?Jednak idziesz w dobrym kierunku, pogoń za super nowoczesną technologią napędzaną marketingiem bywa zgubna, często prostota = skuteczność ( oczywiście to moje subiektywne zdanie )
adam793 Napisano 24 Grudzień 2011 Napisano 24 Grudzień 2011 Ace napewno jest dobrym wykrywaczem ale napewno nie tak głęboki jak explorer xs.Wesołych świąt
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.