ADR_1 Napisano 18 Grudzień 2011 Autor Napisano 18 Grudzień 2011 Witam, dostałem takową klamerke. Nie mam możliwości zrobienia zdjęcia. Może ktoś dał by rade zidentyfikować, od czego pochodzi. Pozdrawiam.
kopacz18-82r Napisano 18 Grudzień 2011 Napisano 18 Grudzień 2011 witaj! bez fotki będzie raczej ciężko ... ale poszukaj na forum jest tu spora baza porównawcza:) - http://odkrywca.pl/search/index.php?sq=klamra%20&ws=photo&id_forum=2&page=0 - pozdrawiam! ps jak skończysz i nie będzie wpisz klamerka" lub rozszerz o wszystkie działy... i od nowa może się uda:) - powodzenia!
kameleon3333 Napisano 18 Grudzień 2011 Napisano 18 Grudzień 2011 Kolego ADR_1... specjalista w tym temacie przyznaje to ja nie jestem... ale sadzę że na podstawie tego szkicu to nawet wróżka nic Ci nie powie.Pozdrawiam
Pytanie
ADR_1
Witam, dostałem takową klamerke. Nie mam możliwości zrobienia zdjęcia. Może ktoś dał by rade zidentyfikować, od czego pochodzi. Pozdrawiam.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.