damian. Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Napisano 4 Grudzień 2011 Co Wy na to. Wytwór człowieka czy natury?
damian. Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Napisano 5 Grudzień 2011 Moim zdaniem dłuto rzemieślnika przy niej pracowało. Dół i góra gładka. Cóż mogę dodać lewa oga".
sejm Napisano 5 Grudzień 2011 Napisano 5 Grudzień 2011 A czy w pobliży przepływał strumień. Woda potrafi robić takie cuda.
damian. Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Napisano 5 Grudzień 2011 W pobliżu nie ma strumienia, mały rowek powstały w wyniku melioracji. W pobliżu znalazłem łupek od siekierki z neolitu.
wino39 Napisano 4 Grudzień 2011 Napisano 4 Grudzień 2011 Wygląda na naturalny, ale pokaz zbliżenie struktury.Pzdr
wino39 Napisano 5 Grudzień 2011 Napisano 5 Grudzień 2011 Typowy wypłuczynowy kamień te żyły są z lepszego rodzaju kamienia, dlatego zostały, a reszta zastała wymyta przez wodę.A co do kształtu, to wg mnie nie obrabiany.
damian. Napisano 4 Grudzień 2011 Autor Napisano 4 Grudzień 2011 Co Wy na to. Wytwór człowieka czy natury?
Pytanie
damian.
Co Wy na to. Wytwór człowieka czy natury?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.