mick01 Napisano 12 Marzec 2004 Autor Share Napisano 12 Marzec 2004 Szukam kogos z Bydgoszczy z wykrywka do poszukiwań... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andreos Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 Czy nadal? Dawno nie byłem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick01 Napisano 11 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2004 Pewnie, jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andreos Napisano 11 Kwiecień 2004 Share Napisano 11 Kwiecień 2004 To w takim układzie napisz do mnie na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brivibai Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Czy okolice Nakła też są w zasięgu Waszych poszukiwańDajcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dako Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Jesli istnieje możliwosc wspólnego wyjazdu to b.chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andreos Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 Największy problem to gdzie ,kiedy i żeby każdy mógł, a nie odległość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brivibai Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 Od 16.07 będę wolny do konca sierpnia.Mam kilka miejsc do sprawdzenia po łotyszach-czy wchodzicie w ten temat.Szczegóły dogadamy na priva.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick01 Napisano 11 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2004 Dokładnie problem najcześciej wiąże sie z czasem.Ale temat nadal aktualny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dako Napisano 12 Czerwiec 2004 Share Napisano 12 Czerwiec 2004 Brivibai zapraszam na priv.POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mech Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Jak by co to ja też się piszę na wypady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brivibai Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Coś się pieprzy,nie mogę wysłać Dako info na Twego privaSpróbuję jutro.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick01 Napisano 27 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2004 Czas zapalnowac jesienny juz wyjazd...kto sie zapisuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.